Voor een warm en persoonlijk afscheid

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: een dierbare overlijdt. Afhankelijk van de omstandigheden komt dat overlijden min of meer verwacht of juist heel plotseling. Vaak staat het leven voor je gevoel stil: Het besef dat de geliefde persoon weg is, maakt dat de tijd bevriest. Tegelijkertijd moet er in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart juist heel veel gekozen en geregeld worden. Uitvaart Hengelo kent alles wat geregeld moet worden van A tot Z en neemt dus veel zorgen bij je weg.

Even voorstellen: Daniëlle Langkamp en Majette de Lange van  uitvaart Hengelo

Uitvaart Hengelo is geen grootschalige firma, maar een kleine onderneming bestaande uit twee vrouwen: Daniëlle Langkamp en Majette de Lange. Beide dames hebben op latere leeftijd bewust voor het vak van uitvaartbegeleidster gekozen, omdat ze beseffen dat je maar één keer afscheid kunt nemen, en dat dat dus zo persoonlijk en goed mogelijk moet gebeuren. Veel klanten vinden het prettig om met een uitvaartbegeleidster te werken, die al de nodige levenservaring heeft opgedaan. Daarnaast zijn beide dames heel goed in het afstemmen op jouw wensen en meedenken, zodat het afscheid helemaal past bij de overledene. En organisatorisch zijn het keien, want bij hen weet je bijvoorbeeld zeker dat de rouwkaarten op tijd verstuurd worden en de afgesproken tekst en vormgeving hebben. Erg prettig om je daar als nabestaande zelf niet druk om te hoeven maken!

Neem vrijblijvend contact op met uitvaart Hengelo, dit kan dag en nacht

Krijg je binnenkort te maken met een sterfgeval, of ben je er juist door overvallen: Bel Danïelle dan voor vrijblijvende informatie, zij begrijpt in welke situatie je je bevindt en staat je graag en kundig te woord. Uit de ervaringen van mensen die je voorgegaan zijn bij uitvaart Hengelo kun je opmaken hoeveel er mogelijk is en welk maatwerk er door deze dames geleverd wordt. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *