Volg het vitaliteitsprogramma

      Geen reacties op Volg het vitaliteitsprogramma

Krijg ook meer energie door het vitaliteitsprogramma te gaan volgen. Hiermee leer je jouw eigen ik te kennen. Meer energie kan je krijgen door goede voeding, maar ook door jezelf de rust te gunnen. Veel mensen lopen in het dagelijkse leven op hun tandvlees. Bepaalde doelen moeten gehaald worden en dat maakt het juist zo lastig. Niet voor niets komen er elke keer veel mensen thuis te zitten met een burn out. Deze mensen zijn als het ware hun eigen handvatten kwijt en weten niet meer hoe zij de draad weer op kunnen pakken. Daarom is het erg belangrijk om naar jouw eigen lichaam te leren luisteren en hierdoor weer regie over jouw eigen leven te krijgen.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma voor leidinggevende

Via Vitalfacts zijn er diverse trainingen te volgen. Samen met een coach ga je aan de slag. Ook voor mensen met een leidinggevende functie is hier een speciale training voor, de vitaal leiderschap workshop. Het is belangrijk wanneer je een leidinggevende functie hebt, om eerst met jezelf aan de slag te gaan, voordat je een team kan aansporen. Door middel van diverse trainingen leer je jezelf te kennen en met deze kennis is het mogelijk om een team te kunnen begeleiden.

Vitaliteitsprogramma

Neem ook deel aan één van de trainingen of workshops. Leer op deze manier jouw vitaliteit kannen. Dit betekend eigenlijk kracht en hiermee kan je als leidinggevende een team runnen. Want met deze gave kan je als het ware de medewerkers sturen en erop wijzen wanneer zij niet naar behoren functioneren.