Verslaving? Verslavingscoach Twente kan jou helpen!

Er zijn veel verslavingen waar mensen last van kunnen hebben. Wanneer je een verslaving hebt, dan kun je het niet altijd zelf merken. Maar de mensen om jou heen merken het vaak wel. Omdat je het zelf vaak niet merkt kan dit erg gevaarlijk zijn en kunnen anderen daar onder gaan lijden. Daarom kunnen sommige verslavingen meer kapot maken dan dat je lief is. Wanneer je merkt dat je een verslaving hebt of als andere mensen jou daar op wijzen, schakel dan hulp in! Verslavingscoach Twente kan door middel van een interventie verslaving helpen bestrijden. Dan wordt de verslaafde geconfronteerd met de verslaving en de schade die diegene aanbrengt aan mensen om hen heen. Echter wordt de helpende hand ook direct uitgestoken om zo samen de verslaving de baas te worden. Wil jij ook hulp krijgen? Of ken je iemand die hulp nodig heeft? Schakel Verslavingscoach Twente in!

Speed verslaving en andere mogelijkheden

Wanneer we naar verslavingen gaan kijken, dan merk je al snel dat er veel verschillende verslavingen zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wiet-, alcohol- of speedverslaving. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van een speed verslaving, dan kan dit nare gevolgen hebben. Want door middel van speed wordt je lekker opgepept, maar na acht uur is deze drug uitgewerkt. Daarna komt diegene in een dip te zitten, worden ze moe en erg depressief. Hierdoor zal diegene nog maar wat speed nemen om dat lekkere gevoel weer terug te krijgen. Daardoor raakt iemand verslaaft en kan diegene niet normaal functioneren zonder speed. Ook heeft speed nare gevolgen. Enkele grote gevolgen zijn bijvoorbeeld:

· Door speed heb je geen eetlust. Daardoor vallen sommigen heel erg af.

· Doordat je altijd maar doorgaat wordt je lichaam erg moe, zonder dat je dit merkt.

· Kans op hartritmestoornissen, een hartaanval of hersenbloedingen worden groter.

· Als je speed snuift, dan beschadig je de neusslijmvliezen en krijg je ontstekingen en bloedneuzen krijgt.

Verslavingscoach Twente helpt jou graag om de verslaving de baas te worden!

Wanneer iemand door een verslaving wordt gekweld, dan zullen mensen om diegene heen vaak hulp inschakelen. Verslavingscoach Twente helpt jou hier graag bij! Zij bieden diverse diensten aan. Je kunt bij hen terecht voor counseling, herstel coaching en interventie. Daarnaast wordt er een familieprogramma aangeboden, hier kan de familie ook meer leren over verslaving en het leven met een verslaafde. Hierdoor kunnen de naasten op de juiste manier stimuleren en ondersteunen bij het traject. Daarnaast wordt er ook een begeleidingstraject aangeboden. Want je hoeft het niet alleen te doen, Verslavingscoach Twente wil jou helpen! Dankzij een intake kunnen wij jou persoonlijke en gerichte hulp bieden om deze moeilijke periode te doorlopen en jouw verslaving achter je te laten. Wil jij van je verslaving af? Of wil jij iemand anders helpen om van de verslaving af te komen? Laat Verslavingscoach Twente jou helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *