Tip: hoe scheer je een gevoelige plek?

Je schaam haar groeit op een gevoelige plek dus je moet ervoor zorgen dat je het goed doet. Want het kan heel makkelijk fout gaan en dan heb je er vaak een paar dagen last van. Of het kan gaan jeuken of je krijgt rode bultjes wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling is. Omdat je schaamhaar op zo’n gevoelige plek groeit moet je goede middelen gebruiken. Schaamhaar trimmen is zeker niet zonder risico’s. Maar als je de juiste middelen gebruikt is het heel makkelijk en kan het bijna niet fout gaan. 

Je schaamhaar trimmen kan op allerlei soorten manieren. Als je echt een hele grote bos met haar hebt moet je het voorzichtig aanpakken en eerst een klein beetje eraf halen. Als je maar een klein beetje hebt, is het veel makkelijker dan is het zo gedaan. Wat ook heel handig is, neem voordat je gaat scheren een douche dat verzacht de haartjes en zo haal je ze er makkelijker vanaf. 

Schaamhaar trimmen

Schaamhaar trimmen is heel erg normaal alleen wordt er niet veel over gesproken wat best raar is eigenlijk. Want mensen die naar de kapper zijn geweest of die zijn baard hebben geknipt praten er wel voluit over. Terwijl iedereen schaamhaar heeft. Heel veel mensen die scheren het af omdat ze het vies vinden en het ook kan jeuken dat is al helemaal vervelend. Veel vrouwen knappen er ook op af als een man veel schaamhaar heeft ze vinden dat vies en onhygiënisch. In je schaamhaar blijft zweet zitten dus de kans is groot dat het ook stinkt en er kunnen ook dode huidcellen inzitten en dat is ook geen prettig idee. 

Scheermes en scheerapparaat

Schaamhaar trimmen is dus heel erg normaal heel veel mensen doen dat omdat ze het gewoon prettiger en mooier vinden. Als jij je schaamhaar scheert moet je er altijd voor zorgen dat je scheermes niet bot is. Het moet altijd een mesje zijn die nog door niemand is gebruikt en scherp is. Omdat je schaamhaar zo gevoelig is is dat heel belangrijk zo voorkom je nare situaties. Een schaamhaar trimmer kan je ook eenvoudig gebruiken en zorgt voor een goed resultaat. Schaamhaar trimmer kan je in verschillende maten vinden en zorgt ervoor dat het scheren van je schaamhaar een stuk makkelijker wordt. Ook moet je de schaamhaar trimmer regelmatig schoon maken zodat je geen irritaties kan krijgen.

Je kan er ook voor kiezen om je schaam haar te laten waxen alleen is dat vaak de pijnlijkste manier om je schaamhaar te verwijderen. Maar als je het zo wilt doen kan je ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dat is wel echt af te raden het is beter dan je het door iemand laat doen die er veel verstand van heeft. Zo weet je zeker dat het er mooi uit komt te zien en dat je geen rare plekken krijgt die later pijn kunnen gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *