Nitril handschoenen: wanneer te gebruiken?

Bent u op zoek naar een nitril handschoenen die u kunt gebruiken in uw nagelsalon, pedicure of in uw schoonheids-salon? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van De Boer Dental! Zij verkopen diverse soorten en maten nitril handschoenen voor verschillende branches. Het leuke aan de nitril handschoenen van De Boer Dental is dat u de nitril handschoenen in verschillende kleuren kunt bestellen! Wat dacht u van roze handschoenen? Erg geschikt voor in uw nagelsalon of pedicure! De mogelijkheden zijn eindeloos bij De Boer Dental! 

nitril handschoenen

Prettig draagcomfort met nitril handschoenen

De nitril handschoenen van De Boer Dental worden gemaakt van 100% synthetisch nitril. Hierdoor zijn de nitril werkhandschoenen erg rekbaar en erg sterk. U gebruikt de nitril handschoenen éénmalig! Het zijn echte disposables! Na één keer gebruiken kunt u uw nitril handschoenen echt in de prullenbak gooien. Trekt u toch voor de tweede keer uw nitril handschoenen aan? U zal merken dat het draagcomfort verslechterd is en dat de rek volledig uit de handschoenen is. Hierdoor kan het zijn dat er scheurtjes in de handschoenen komen waardoor uw handen niet goed beschermd meer zijn. Hierdoor zijn de handschoenen niet meer hygiënisch en kunt u uw werk niet meer volgens de richtlijnen uitvoeren. Gebruikt u de nitril handschoenen op de juiste manier dan zal u merken dat de nitril handschoenen huidvriendelijk en zacht zijn. De handschoenen zorgen voor een extra draagcomfort, de juiste bescherming en een goede pasvorm. De handschoenen van De Boer Dental zijn latex en poedervrij en hebben een stevig manchet met rolrand waardoor uw handschoenen goed blijven zitten. Door de geruwde vingertopper behoudt u een stevige grip. Zo kunt u, ondanks uw handschoenen, uw werk naar behoren uitvoeren. 

nitril handschoenen

Professionele nitril handschoenen

Bent u op zoek naar professionele nitril handschoenen? Bij De Boer Dental bent u aan het goede adres. Alle nitril handschoenen van De Boer Dental voldoen aan de Europese Richtlijnen voor Medische Hulpmiddelen en Persoonlijke beschermingsmiddelen. Door gebruik te maken van de nitril handschoenen van De Boer Dental bent u verzekerd van de juiste handschoenen voor uw vak! Uw handen zijn optimaal beschermd! Naast het online aanbieden van nitril handschoenen kunt u bij De Boer Dental ook terecht voor vinyl handschoenen en latex handschoenen. 

Waarom nitril handschoenen van De Boer Dental?

– Scherpe prijzen, niet goed geld terug!!
– Constante kwaliteit
– Snelle Levering
– Keuze uit vinyl, Nitril en Latex Handschoenen
– Gratis verzending vanaf 75,-
– Hoge klanttevredenheid; klanten geeft De Boer Dental een 9,3 op basis van 451 beoordelingen