Herstel na een operatie

      Geen reacties op Herstel na een operatie

Voor de meeste operatiepatiënten is het echt zo eenvoudig. Voor anderen vereist genezing snel ijver en inspanning bij de zorg voor hun incisie en hun lichaam als geheel, na de operatie. Hier zijn enkele nuttige tips voor hoe de patiënt te zijn die snel, gemakkelijk en sneller geneest dan de chirurg had voorspeld. Als u zelf niet in staat bent om uw herstel goed te laten verlopen kunt u bij een zorghotel terecht. Daar kunnen ze goed voor u zorgen en zorgen zij dat u alles heeft wat u nodig heeft. Ga voor meer informatie naar  zorghoteldekim.nl.

Voorkom infectie

Het voorkomen van infecties is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om een uitstekend resultaat uit uw procedure te hebben. Het wassen van uw handen voordat u uw incisie aanraakt, is een van de gemakkelijkste en belangrijkste dingen die u kunt doen tijdens uw herstel.

Vitalis WoonZorg Groep

Inspecteer uw incisie

Kijken naar uw incisie is misschien niet uw favoriete ding om te doen, maar het is belangrijk dat u meerdere keren per dag goed naar u incisie kijkt. Nu zijn er procedures waarbij dit niet mogelijk is, maar voor de overgrote meerderheid van de procedures maakt een spiegel het mogelijk om de chirurgische site goed te bekijken.

Is uw incisie roze of rood? Is er wonddrainage en welke kleur heeft het? Zijn de hechtingen of nietjes intact? Deze vragen zijn erg belangrijk en als u meerdere keren per dag naar uw incisie kijkt, kunt u bepalen of uw chirurgische site blijft genezen of dat deze geïnfecteerd is geraakt.

Drink en eet goed

Veel mensen hebben geen zin om te eten na een operatie. Ze zijn misselijk, verstopt of gewoon geen honger.

Gehydrateerd blijven en een gezond dieet eten na een operatie kan helpen de genezing te bevorderen, veelvoorkomende complicaties te minimaliseren en u te helpen ongewenste bijwerkingen van anesthesie te omzeilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *