De meest essentiële beauty producten

In elke drogist verkopen ze tegenwoordig wel honderd verschillende dure beauty producten. Shampoos, lotions, scrubs, crèmes, en nog veel meer. De ene conditioner is nog duurder dan de andere. Maar is het wel goed om zoveel verschillende producten gebruiken. Is het wel nodig? Het antwoord is: nee! Heel veel producten zijn helemaal niet beter voor je huid of haar. Toch zijn er een paar producten die wel goed zijn om te gebruiken. In dit blog noem ik de meest gebruikte en essentiële beauty producten die tijdloos zijn. Daarbij wil ik graag extra aandacht besteden aan arganolie kopen. Ik doe dit zelf al jaren bij Arganwinkel en wil je hier graag van op de hoogte brengen! 

Reinigers

Het is ontzettend belangrijk om ’s avonds je make-up eraf te halen. Je huid kan namelijk ontzettend irriteren als je dat niet doet. Ook voorkom je onzuiverheden en veroudering van de huid. Daarom is het belangrijk om een goede make-upremover te kopen. Vaak zijn make-upremovers gemaakt met olie. De make-up vermengt zich met de olie en daardoor krijg je een vettige huid met make-upresten. Zorg er dus ook voor dat je een cleanser en tonic thuis hebt. Deze producten zorgen ervoor dat de laatste restjes make-up verdwijnen.   

Dag- en nachtcrème

Dagcrème beschermt je huid tegen zonlicht, wind en vieze stofjes. Als je dagcrème gaat gebruiken is het verstandig om er een te kiezen met een factor, zodat je wordt beschermd tegen verbranding van de huid. Nachtcrème hydrateert de huid ’s avonds. Dan vernieuwen je huidcellen zich namelijk. Een nachtcrème helpt daarbij. Het is belangrijk om je dag- en nachtcrèmes altijd op een gereinigde huid aan te brengen.

Haarproducten

Shampoo is het meest gebruikte haarproduct ter wereld. Het gebruik van een shampoo is bedoeld om vuile stoffen, talg en dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast is het tegenwoordig ook meer een styling product. Een nadeel van veel shampoos is dat er veel stoffen in zitten die heftig zijn voor de hoofdhuid. Hierdoor hebben veel mensen een gevoelige hoofdhuid. Let hier dus op bij het kopen van een shampoo. Een ander nadeel is de milieuvervuiling vanwege de vele verpakkingen. Gelukkig heb je daarom tegenwoordig ook shampoo bars die je kunt gebruiken zonder verpakking. Een ander haarproduct wat veel gebruikt wordt is arganolie. Arganolie kopen kun je het best doen bij de Arganwinkel. Wanneer je beschadigd haar hebt, kan arganolie helpen om het weer te herstellen. Er zitten antioxidanten en belangrijke vetzuren in. Daarnaast is arganolie rijk aan vitamine E. Het product kan ook gebruikt worden voor de nagels en de huid. Bovendien bestaat er ook arganolie om mee te koken. Dit wordt dan gebruikt in salades en wokschotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *